• Wandel Vierdaagse 2018 Nijmegen. 17 t/m 20 juli 2018.
    Overnachtingen alleen via de vierdaagse-arrangementen.
  • Papdag: Pony Akker en Paarddag zondag 18 augustus 2019.
    Een middag genieten voor kinderen van de basisschool alvorens ze weer naar school gaan.
    Ponyritjes, spellen en nog veel meer...!
    De PAPdag zondag 18 augustus 2019 gaat i.v.m. de slechte weersvoorspellingen niet door.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in 2016 meer dan 100 zonnepanelen in gebruik genomen. Al het afval wordt gescheiden aangeboden waaronder glas, rest, gft, blik en papier.

 

Klootschieten wordt tegenwoordig veel in het oostelijk deel van ons land beoefend. Maar dat is niet altijd zo geweest. Het spel behoort tot de oudste balspelen van ons land. Tussen de vijftiende en de zeventiende eeuw werd het overal gespeeld. Als overblijfsel, naar verluidt, van het oud-Germaanse steenwerpen. Er wordt gespeeld met ronde houten en of kunststof 'kloten', die een omtrek hebben van minimaal 16 centimeter of een diameter van minimaal 50 millimeter.
Klootschieten is een bijzonder populaire bezigheid in de vrije natuur, voor jong en oud.
Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Familiedag of -weekend!

ontvangstruimte

Jaarlijks worden er door vele families re√ľnies gehouden om gezamenlijk een activiteit te organiseren of om gewoon heerlijk bij te praten.
De Zeelandsche Hof (gelegen tussen Berg en Dal, de Duffelt en de Ooijpolder, in het 'midden-oosten' van het land) leent zich bij uitstek voor een dergelijke aangelegenheid. Overnachtingsmogelijkheden voor jong en oud!
En of u er nu wel of geen activiteit bij wilt organiseren dan wel laten organiseren door ons, een ding staat vast: voor de hele familie, jong en oud, zal het hier een dag of weekend vertoeven zijn om nooit te vergeten!