Een wandeling vanaf onze camping bij de Ooijpolder, met de nodige wetenswaardigheden uit het gebied, vormen een goede en gezonde bodem voor een heerlijk streekontbijt. Elke zondag is dit mogelijk bij de Zeelandsche Hof. De excursie begint om 8.00 uur en duurt ± 1 uur. Een deskundige gids neemt u mee het buurtschap 'het Zeeland' in en u zult versteld staan wat er over dit gebied allemaal te vertellen en te zien valt. Meerdere eeuwen passeren de revue in een landschappelijk aantrekkelijke omgeving waar paden en landschappelijke elementen speciaal zijn aangelegd.

groepen

Het aansluitende ontbijt, om 9.00 uur, met voornamelijk ingrediënten uit de streek past hier voortreffelijk bij. Brood, zuivel, jam, sap etc. en een ei hoort daar natuurlijk ook bij! Reserveren kan tot elke zaterdag om 12.00 uur en voor de prijs hoeft u het niet laten. Eerst om 8.00 uur ontbijten en dan de wandeling kan natuurlijk ook!

Wandel-Ontbijt arrangement:
€ 15,00 p.p. incl. wandeling en ontbijt, kinderen van 4 tot 10 jaar € 10,00 en tot 4 jaar gratis. Wij heten u van harte welkom.

Inschrijving ontbijt met wandeling

Contactgegevens
Uw wensen
deelnemers
Bijzonderheden?