ganzen

 • Wandel Vierdaagse 2018 Nijmegen. 17 t/m 20 juli 2017.
  Overnachtingen alleen via de vierdaagse-arrangementen.
 • Papdag: Pony Akker en Paarddag zondag 19 augustus 2018.
  Een middag genieten voor kinderen van de basisschool alvorens ze weer naar school gaan.
  Ponyritjes, spellen en nog veel meer...!
 • 14, 15 en 16 september 2018: 3 Oeverfestival
  Lekker genieten van kunst en cultuur met (h)eerlijk eten en drinken op de Zuidoever van het 3 Oeverfestival.
  Kijk voor het programma van alle oevers op www.3oeverfestival.nl.

groepen

Een wandeling met de nodige wetenswaardigheden uit het gebied vormen een goede en gezonde bodem voor een heerlijk streekontbijt. Elke zondag is dit mogelijk bij de Zeelandsche Hof. De excursie begint om 8.00 uur en duurt ± 1 uur. Een deskundige gids neemt u mee het buurtschap 'het Zeeland' in en u zult versteld staan wat er over dit gebied allemaal te vertellen en te zien valt. Meerdere eeuwen passeren de revue in een landschappelijk aantrekkelijke omgeving waar paden en landschappelijke elementen speciaal zijn aangelegd.
Het aansluitende ontbijt, om 9.00 uur, met voornamelijk ingrediënten uit de streek past hier voortreffelijk bij. Brood, zuivel, jam, sap etc. en een ei hoort daar natuurlijk ook bij! Reserveren kan tot elke zaterdag om 12.00 uur en voor de prijs hoeft u het niet laten. Eerst om 8.00 uur ontbijten en dan de wandeling kan natuurlijk ook!
Reserveren kan via het inschrijfformulier of gewoon even bellen!

bankje

Klootschieten wordt tegenwoordig veel in het oostelijk deel van ons land beoefend. Maar dat is niet altijd zo geweest. Het spel behoort tot de oudste balspelen van ons land. Tussen de vijftiende en de zeventiende eeuw werd het overal gespeeld. Als overblijfsel, naar verluidt, van het oud-Germaanse steenwerpen. Er wordt gespeeld met ronde houten en of kunststof 'kloten', die een omtrek hebben van minimaal 16 centimeter of een diameter van minimaal 50 millimeter.
Klootschieten is een bijzonder populaire bezigheid in de vrije natuur, voor jong en oud.
Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Familiedag of -weekend!

ontvangstruimte

Jaarlijks worden er door vele families reünies gehouden om gezamenlijk een activiteit te organiseren of om gewoon heerlijk bij te praten.
De Zeelandsche Hof (gelegen tussen Berg en Dal, de Duffelt en de Ooijpolder, in het 'midden-oosten' van het land) leent zich bij uitstek voor een dergelijke aangelegenheid. Overnachtingsmogelijkheden voor jong en oud!
En of u er nu wel of geen activiteit bij wilt organiseren dan wel laten organiseren door ons, een ding staat vast: voor de hele familie, jong en oud, zal het hier een dag of weekend vertoeven zijn om nooit te vergeten!